Grattis till mig - 29 år!

Idag fyller jag 29 år! Det hade jag nästan glömt, det har varit så otroligt mycket annat. Jag brukar annars, även i vuxen ålder, längta och planera. När jag fyllde 19 år hade jag ett stort kalas i korridoren och ALLA trodde jag skulle bjuda på fest, men när de kom så var det tårta, bullar, serpentiner och ballonger. Kristofer pratade fortfarande om det tre år efter... jag kan inte fatta att det har gått 10 år sedan det kalaset.
 
 
Idag ska jag inleda födelsedagen med muntlig tentamen på morgonen och hemtenta på eftermiddagen.
 
Min man kom in och sjöng för mig 05:15 i morse, mamma ska bjuda mig på lunch på Universitetet och min man har erbjudit sig att köpa schwarzwaldtårta eller bjuda på middag på Rött. Men jag har inte beslutat vad jag vill riktigt - den här födelsedagen smög sig liksom på mig!

Sammanfattning av vecka 46

Måndag jobbade jag på Waldorfskolan, som varje måndag! Det gick bra och jag var alert och pigg. Inga större svårigheter. Det var väldigt roligt att ha lektioner faktiskt, annars brukar jag tycka att SYV-delen är bäst, men den här måndagen bjöd på gott humör och pepp från ungarna. Det sporrar!
 
Tisdag jobbade jag på Dea Axelssons och jag hade en jättetrevlig tisdag med min vän. Jag hoppas få en fast tjänst på Dea Axelssons så fort en tjänst går att söka och då skulle jag ha världens bästa kollegor!
 
 
På onsdag jobbade jag på Glitter. Det var inte tänkt egentligen, men sjukdomstider ni vet. Jag var lätt nervös för det var min första stängning ensam, men det gick bra. Jag hittade också en massa saker jag ville köpa åt mig själv, bland annat det här halsbandet:
 
 
Torsdag var det kaaaaaaos och på grund av missar från skolor som jag inte ens jobbar på blev jag tvungen att jobba över till ca. 18:30. Det var 1,5 timme mer än jag orkade hålla humöret och jag svor hela vägen hem. Fredagen började jag därför på IKSU Spa med lite gym. Jag hade blivit två- och tre gånger så stark på flera övningar jämfört med i våras. Det känns GRYMT! Efter det var jag rätt awesome på en gymnasiemässa jag glömt anmäla mig till, men som jag var välkommen på i alla fall.
 
 
Resten av fredag och lördag var jag hundvakt hemma hos mamma och pappa eftersom de var  på (i?) Maspalomas. Det var jättetrevligt: jag pluggade och promenerade och pluggade och promenerade och såg Den ofrivilliga golfaren. 
 
 
Idag, söndag, var jag i mitt barndomshem igen och det var trevligt. Då hade mamma och pappa kommit hem från sin semester igen, så jag hälsade på och blev bjuden på cantuccini och kaffe och fick prata av mig riktigt ordentligt. Det kändes himla mysigt! 
 
Det var vecka 46. En rätt bra vecka ändå, med mycket jobb och lite verkstad. 

Nu har jag skrattat i typ en halvtimme

På lördagmorgnar är det inte så mycket att sysselsätta sig med när den andra halvan ligger och sover. Jag satt och blippade på TV:n och TVINS hade TV-shopreklam för en typ "handdammsugare" och de visar hur bra den är på att suga upp, jag skojar inte, kokainränder av socker eller torra kryddor från ett glasbord. Självklart visar de också hur jobbigt det är med en vanlig sammsugare - oj, den får inte plats, den välter, jag förstör soffbenen och får ont i ryggen - aj aj aj...
 
Då gick jag in på YouTube. Och något geni har gjort det här montaget som är så jävla roligt att jag sett det om och om och om och om igen:
 
 
Inte lätt att leva alla gånger. 
 
Det var min morgonhumor den här lördagen. Hoping you are well!